• Αγγλικά
  • Ελληνικά
  • Ρωσικά

Ώρες Επίσκεψης Θαλάμου

Οι ώρες επίσκεψης για μέλη της οικογένειας και φίλους του ασθενή είναι μεταξύ 9 π.μ. – 10 π.μ., 12 μ.μ. – 1 μ.μ., 3 μ.μ. – 5 μ.μ., και 7 μ.μ. – 9 μ.μ.

Εάν σκοπεύετε να διανυκτερεύσετε στο νοσοκομείο ή να επισκεφθείτε κάποιον ασθενή εκτός των πιο πάνω ωρών, θα πρέπει να το διευθετήσετε με την προϊστάμενη νοσοκόμα στο 22 476 777.

Ώρες Επίσκεψης στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης

Οι επισκέψεις στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης επιτρέπονται μόνο σε μέλη της οικογένειας για μικρά χρονικά διαστήματα τις ακόλουθες ώρες: 9 π.μ. – 9:30 π.μ., 11 π.μ. – 11:30 π.μ., 2:30 μ.μ. – 3 μ.μ., 5 μ.μ. – 5:30 μ.μ., και 7:30 μ.μ. με 8 μ.μ.

Η είσοδος στην Εντατική δεν επιτρέπεται σε παιδιά.

Οι επισκέπτες που σκοπεύουν να επισκεφθούν την Εντατική θα πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο που βρίσκεται έξω στον θάλαμο, για να δηλώσουν την ταυτότητα τους και τον ασθενή που επισκέπτονται.

Βρες τον δρόμο σου

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το μέρος που επιθυμείτε μέσα στο νοσοκομείο έχουμε τοποθετήσει πινακίδες μέσα σε όλο το χώρο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια και από τα άτομα που βρίσκονται στην υποδοχή. Επιπρόσθετα, για διευκόλυνση του προσωπικού και των επισκεπτών, τα δωμάτια είναι αριθμημένα. Το γράμμα υποδεικνύει το τμήμα και ο πρώτος αριθμός τον όροφο.

S – Τμήμα 1
C – Τμήμα 2
N – Τμήμα 3
0 – Υπόγειο
1 – Ισόγειο
2- Πρώτος όροφος

Παράδειγμα: Δωμάτιο N107 – Βρίσκεται στο τμήμα 3, στο ισόγειο.

Κινητά Τηλέφωνα

Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπονται στο νοσοκομείο εκτός στις περιπτώσεις που υπάρχει σήμανση απαγόρευσης καπνίσματος.

Ασύρματη σύνδεση με διαδίκτυο

Υπάρχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση με διαδίκτυο σε όλο το κτίριο. Η ηλεκτρονική σας συσκευή πρέπει να έχει την επιλογή ασύρματη σύνδεσης. Όταν θα ανιχνεύσει τα διαθέσιμα δίκτυα, να διαλέξετε σύνδεση με το δίκτυο υπό την ονομασία «Guest».

Καφετέρια

Η καφετέρια μας είναι ανοικτή τις καθημερινές από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., τα Σάββατα από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.

Γίνονται δεκτές οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Master Card και American Express.

Χώρος Στάθμευσης

Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες ο οποίος σηματοδοτείται με την πινακίδα “Visitor Parking” . Παρακαλούμε μην σταθμεύετε στους χώρους που υπάρχει σήμανση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπηρεσίες Ασφάλειας

Οι υπηρεσίες ασφάλειας προσφέρονται καθημερινά κατά τη διάρκεια της νύκτας μεταξύ των ωρών 8 μ.μ. – 8 π.μ. και όλες τις ώρες κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων εκτός μεταξύ των ωρών 8 π.μ. και 1 μ.μ. τα Σάββατα.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς προς και από το νοσοκομείο είναι διαθέσιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση http://www.osel.com.cy/?wp=index_en

Λουλούδια & Δώρα

Λουλούδια και φυτά δεν επιτρέπονται στα δωμάτια των ασθενών και στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης. Σε περίπτωση που παραλάβουμε είτε λουλούδια είτε φυτά θα τα κρατήσουμε στο νοσοκομείο και θα τα δώσουμε στους ασθενείς όταν πάρουν εξιτήριο.

Εντούτοις, οι φίλοι και συγγενείς μπορούν να στείλουν άλλα δώρα και κάρτες στους ασθενείς που μένουν στο AMC.

Πυρασφάλεια

Στην απίθανη περίπτωση που ξεκινήσει φωτιά, θα ακούσετε ένα συναγερμό ο οποίος θα ακολουθείται από μια ανακοίνωση. Αν αυτό συμβεί, παρακαλούμε μείνετε στο δωμάτιο του ασθενούς και περιμένετε οδηγίες από άτομα του προσωπικού. Όλο μας το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο για να μπορεί να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις. Το AMC κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ασκήσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς για είμαστε έτοιμοι σε παρόμοιες καταστάσεις.

Πολιτική για το κάπνισμα

Για να μπορούμε να παρέχουμε ένα καθαρό περιβάλλον στους ασθενείς μας απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στις εγκαταστάσεις του AMC.

Πολύτιμα αντικείμενα

Παρακαλούμε όπως δεν φέρετε πολύτιμα αντικείμενα μαζί σας στο νοσοκομείο.

Το AMC δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί προσωπική σας περιουσία.

Πιο κάτω υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας όταν επισκέπτεστε κάποιο ασθενή

  • Παρακαλώ βοηθήστε να διατηρούμε ησυχία στο νοσοκομείο με το να μην μιλάτε δυνατά και να αποφεύγετε την πρόκληση αχρείαστων θορύβων.
  • Στην οικογένεια και σε οποιοιδήποτε άλλους επισκέπτες μπορεί να ζητηθεί να φύγουν από το δωμάτιο του ασθενούς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εξετάσεων ή θεραπείας ή όταν ο/η γιατρός ή ο νοσηλευτής/τρια πρέπει να εξετάσουν τον ασθενή.
  • Πλένετε τα χέρια σας όταν είσαστε εδώ και πριν φύγετε – δεν θα θέλαμε να πάρετε οποιαδήποτε μικρόβια μαζί σας.
  • Τα παιδιά πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη ενήλικα πάντα και να μην αφήνονται ποτέ μόνα με τον ασθενή. Παρακαλούμε να παρατηρείτε πάντα τα μικρά παιδιά.