23
Το American Medical Center διαψεύδει τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, που μόνο πανικό προκαλούν στο κοινό.

Read the rest of this article...

18

To American Medical Center, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση του, ότι τα οκτώ περιστατικά ασθενών τα οποία παρουσιάζουν σοβαρές επιπλοκές μετά από εγχείρηση καταρράκτη, δεν αφορούν και δεν σχετίζονται με το AMC. 

 

Read the rest of this article...

05
Για πρώτη φορά στα Κυπριακά ιατρικά δεδομένα: Νέα μέθοδος διπλής μοριακής προσρόφησης πλάσματος για βελτίωση ηπατικής ανεπάρκειας και ηπατικής εγκεφαλοπάθειας εφαρμόστηκε στο American Medical Center

Μια νέα επαναστατική μέθοδο κατά της ηπατικής ανεπάρκειας και της ηπατικής εγκεφαλοπάθειας εφαρμόζει πολυθεματική ομάδα ειδικών ιατρών, που ασχολείται με την φροντίδα ασθενών στη μονάδα Εντατική Θεραπείας, του American Medical Center.

Read the rest of this article...

08
Επανήλθε σε πλήρη λειτουργία το American Medical Center

Το American Medical Center επανήλθε σε πλήρη λειτουργία ύστερα από την εφαρμογή των οδηγιών που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.

Read the rest of this article...

23
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το American Medical Center ανακοινώνει την έναρξη ανιχνευτικών εξετάσεων για τον ιό Covid 19. Η μέθοδος γίνεται με μοριακή διαδικασία σε π...

Read the rest of this article...

06
Δρ Ανδρέας Σταυρούλης - Δρ Λεωνίδας Σωτηρίου "Μεταμορφώνοντας τη μαμά"
Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε εδώ
10
Σημαντική συνεργασία American Medical Center και NIPD Genetics
Το Ογκολογικό Τμήμα του American Medical Center (AMC) και ο καινοτόμος Οργανισμός βιοτεχνολογίας NIPD Genetics ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Read the rest of this article...

13
Ελπίδα σε χιλιάδες καρκινο...

Read the rest of this article...

28
6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «6ο Μεσογειακό Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας» που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, στις 22-24 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο συνδιοργάνωσαν το American Heart Institute/American Medical Center με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων, και τελούσε υπό την αιγίδα της Καρδιολογικής Εταιρίας Κύπρου και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Read the rest of this article...

10
Φάρος γνώσης και εμπειρίας στην Επεμβατική Καρδιολογία  η Κύπρος κατέδειξε το Διεθνές Συνέδριο του AMC/ AHI
Επεμβατικοί Καρδιολόγοι, Ηλεκτροφυσιολόγοι και Καρδιοχειρουργοί από 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συμμετείχαν στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας που διοργάνωσε το American Heart Institute/American Medical Center, στη Λεμεσό.

Read the rest of this article...

Page 1 of 12First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last