27
Εντυπωσιακά αποτελέσματα στη θεραπεία πρωτοπαθούς και μεταστατικού  καρκίνου με τη μέθοδο HIPEC καταγράφει το American Medical Center

Εντυπωσιακά αποτελέσματα καταγράφει η Ογκολογική  Μονάδα του American Medical Center με την εφαρμογή της εξειδικευμένης μεθόδου της Υπέρθερμης Διεγχειρητικής Ενδοπεριτοναϊκής Χημειοθεραπείας (HIPEC) για τη θεραπεία ασθενών με πρωτοπαθή και μεταστατικό καρκίνο.

Read the rest of this article...

20
Επιτυχής ολική αρθροπλαστική γόνατος στο American Medical Center  με την εφαρμογή νέας πρωτοποριακής τεχνικής αντιμετώπισης της αρθρίτιδας

Εξατομικευμένη Ολική Αρθροπλαστική γόνατος διενήργησε με απόλυτη επιτυχία στο American Medical Center (AMC), ο Δρ. Δήμος Νεοφύτου Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Οι ασθενείς οι οποίοι υποβλήθηκαν στην επέμβαση, μπήκαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης άμεσα μετά το χειρουργείο και πήραν εξιτήριο σε 24 ώρες. 

Read the rest of this article...

12
Στο American Medical Center ο διακεκριμένος  Πνευμονολόγος Δρ. Μιχάλης Ροβανιάς
Το American Medical Center στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των επιστημονικών του ομάδων με άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον διακεκριμένο Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο Δρ. Μιχάλη Ροβανιά.

Read the rest of this article...

12
Μινιμαλιστική Ολική Αρθροπλαστική του Ισχίου
Το ισχίο, είναι η άρθρωση, που ο μηρός ενώνεται με την λεκάνη. Το άνω μέρος του μηρού, είναι σφαιρικό και λέγεται κεφαλή, ενώ η υποδοχή του στην λεκάνη λέγεται κοτύλη. Μέσα από τις ακτινογραφίες μπορείς να διακρίνεις μια μαύρη ζώνη μεταξύ κεφαλής και κοτύλης. Αυτός είναι ο χόνδρος που επιτρέπει την ομαλή κίνηση της αρθρώσεως. Στις φθαρμένες αρθρώσεις, αυτή η ζώνη εξαφανίζεται και πολλές φορές παρατηρούμε απώλεια της σφαιρικότητας της κεφαλής. 

Read the rest of this article...

23
NanoKnife: Πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας του τοπικά προχωρημένου καρκίνου εφαρμόζει με επιτυχία το American Medical Center
Την παγκοσμίως καινοτόμο μέθοδο καταστροφής όγκων, NanoKnife/IRE - μη αναστρέψιμη ηλεκτροπόρωση, εφαρμόζει εδώ και ένα χρόνο με επιτυχία το American Medical Center, ένα από τα ελάχιστα κέντρα στην Ευρώπη που παρέχει στους ασθενείς την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

Read the rest of this article...

17
Ιατρική Ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη

Τις νέες θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη ανέλυσε ο Παθολόγος – Ογκολόγος του American Medical Center Δρ Γιώργος Άστρας στη διάρκεια Ιατρικής Ημερίδας, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Europa Uomo Κύπρου και η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Μήνα Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη «Movember 2016». 


Read the rest of this article...

15
Σακχαρώδης Διαβήτης: ένας γλυκός σιωπηλός κίνδυνος!
Η 14η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Σκοπός της ημέρας αυτής, δεν είναι άλλος από την ενημέρωση για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Read the rest of this article...

10
Στο American Medical Center ο διακεκριμένος  Επεμβατικός Ακτινολόγος Δρ. Κυριάκος Πατάτας
Το American Medical Center τηρώντας τη δέσμευσή για διαρκή εμπλουτισμό των υπηρεσιών του και συνεχή αναβάθμιση της ιατρικής του ομάδας με άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον διακεκριμένο Επεμβατικό Ακτινολόγο Δρ. Κυριάκο Πατάτα.

Read the rest of this article...

07
To American Medical Center στο πλαίσιο του Διεθνούς Μήνα Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη «Movember 2016», διοργανώνει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, από τις 6μμ έως τις 7μμ, στο κτίριο του AMC, Ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Ενημερώσου – Πρόλαβε – Αντιμετώπισε τον καρκίνο του προστάτη».

Read the rest of this article...

05
Μια νέα επαναστατική χειρουρ&...

Read the rest of this article...

Page 4 of 12First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last