Επανήλθε σε πλήρη λειτουργία το American Medical Center

Το American Medical Center επανήλθε σε πλήρη λειτουργία ύστερα από την εφαρμογή των οδηγιών που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας στους χώρους του Κέντρου. Παράλληλα έγινε ιχνηλάτηση όλων των ύποπτων περιστατικών, ενώ όλο το προσωπικό του AMC υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε κρούσμα COVID19.

Το American Medical Center θα συνεχίσει να παρέχει περίθαλψη και ιατρική φροντίδα σε ασθενείς επί 24ώρου βάσεως, τηρώντας τη δέσμευσή του να προσφέρει ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες της Κύπρου. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του AMC με αφοσίωση και πίστη συνεχίζει να επιτελεί το δύσκολο έργο του.

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί, ότι το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του American Medical Center, παρέμεινε και παραμένει ανοικτό για την εξυπηρέτηση των ασθενών σε αντίθεση με άλλα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που έχουν διακόψει τις υπηρεσίες τους.