Ενημερωτική Διάλεξη για τον καρκίνο του προστάτη από το American Medical Center

To American Medical Center στο πλαίσιο του Διεθνούς Μήνα Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη «Movember 2016», διοργανώνει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, από τις 6μμ έως τις 7μμ, στο κτίριο του AMC, Ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Ενημερώσου – Πρόλαβε – Αντιμετώπισε τον καρκίνο του προστάτη».

Στη διάρκεια της διάλεξης ογκολόγοι και ουρολόγοι του American Medical Center θα ενημερώσουν το κοινό για τον ανδρικό καρκίνο, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές. Το πάνελ των ομιλητών θα πλαισιώνουν ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Δρ. Ιωάννης Παπάζογλου, ο Ουρολόγος Δρ. Πρόδρομος Φιλίππου, ο Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος Δρ. Δημήτριος Βόμβας και ο Παθολόγος – Ογκολόγος Δρ Γιώργος Άστρας.

Στην εκδήλωση το ανδρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβληθεί σε δωρεάν αιματολογική εξέταση για τον καρκίνο του προστάτη (PSA test), ενώ  Ογκολόγοι και Ουρολόγοι του AMC θα προσφέρουν συμβουλές για οποιαδήποτε μορφή καρκίνου.

Το American Medical Center συμμετέχοντας στο Movember Cyprus συμβάλλει με την επιστημονική του γνώση στην προσπάθεια καταπολέμησης του ανδρικού καρκίνου, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου.