Το American Medical Center συνεχίζει να είναι πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών σύμφωνα με παγκύπρια έρευνα

Πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών αναδεικνύεται και φέτος το American Medical Center / American Heart Institute, σύμφωνα με παγκύπρια έρευνα σε αστικές και αγροτικές περιοχές, που διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων RAI Consultants, για λογαριασμό της StockWatch.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορά πέντε Κέντρα Υγείας της Λευκωσίας, το American Medical Center / American Heart Institute, κατατάσσεται στην πρώτη θέση, αφού λαμβάνει τα πιο υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας με βαθμολογία 8.10 από τα 10.

Συγκεκριμένα, η βαθμολογία προέκυψε από δυο ερωτήματα, πόσο αξιόπιστο είναι το ιατρικό κέντρο και κατά πόσο θα συστηνόταν. Στην ερώτηση για το πόσο αξιόπιστο είναι το American Medical Center έλαβε βαθμολογία 8.2 και κατά πόσο θα συστηνόταν 8.

Τα αποτελέσματα της έρευνας στην οποία συμμετείχαν άντρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, επιβεβαιώνουν ότι το American Medical Center / American Heart Institute πρωτοπορεί και βρίσκεται πάντα ένα βήμα µπροστά στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.